Overslaan naar content

Het verhaal van Dagmar de Hoog

“De betrokkenheid gedurende de realisatie van het project maakt het werk mooi.”

Dagmar de Hoog werkt sinds 2014 bij KBK bouwgroep als projectleider. Dagmar heeft alle facetten van de bouw gezien voordat hij als projectleider aan de slag ging, zo is hij begonnen als timmerman, groeide door naar assistent uitvoerder, uitvoerder en ging later als projectbegeleider aan de slag.Een opdracht met een mooie bestemming

“Het mooie aan het werk van een projectleider is de betrokkenheid gedurende de realisatie van het project", begint Dagmar. "Aan de voorkant een adviserende rol en gedurende de uitvoering de verantwoording voor de inkoop, voortgang, veiligheid, kwaliteit en de financiële bewaking. Je ziet het project in fases groeien en als het uiteindelijk staat is het mooi dat je daar als team een bijdrage aan hebt kunnen leveren.” 

Als Dagmar over zijn mooiste project nadenkt komt “Kwadijkerpark” naar voren. Drie woonlocaties met in totaal 135 wooneenheden voor mensen met een beperking in verschillende gradaties. “De opdrachtgever was de Prinsenstichting Purmerend", zegt Dagmar. "Alles liep zoals het moest lopen, weinig tegenslagen, leuk team en een opdracht met een mooie bestemming. Zulke projecten blijven je bij en als je met je auto langs het betreffende gebouw rijdt geeft dat een mooie herinnering.”

 

Gemoedelijke en familiaire sfeer

“De KBK bouwgroep is een mooi, groot bedrijf met verschillende divisies. Naast de grotere projecten van de afdeling bouw is er ook de afdeling vastgoedonderhoud- en verbetering, restauratie en interieurprojecten. Voor iedereen is er een kans om zich ergens in te ontwikkelen.”

“Ondanks de snelle groei van de afgelopen jaren, heerst er nog steeds een gemoedelijke en familiaire sfeer binnen het bedrijf. Je kunt bij iedereen naar binnen lopen. Daarnaast wordt er veel georganiseerd zoals deelname aan een sportevenement of -toernooi, een vrijdagmiddagborrel of met zijn allen naar de kermis in Volendam. Genoeg momenten om je collega’s ook buiten het werk te kunnen treffen.”Werkgeluk

“Mijn werkgeluk zit hem in het werken met fijne collega’s met respect en waardering voor elkaar. Dat ik hiernaast ook nog aan de mooiste projecten van Noord-Holland mag werken, maakt het plaatje compleet.”

Benieuwd naar de andere verhalen?